Onze kerkdiensten

In ons kerkgebouw “De Magnificatkerk” houden wij iedere zondagochtend om 10:00 uur een kerkdienst.

Daarnaast houden wij kerkdiensten op  de christelijk feestdagen en op biddag en dankdag. U bent altijd van harte welkom om één of meerdere kerkdiensten vrijblijvend mee te maken.

Meer informatie over komende kerkdiensten vindt  u hier.

De Magnificatkerk

Ons kerkgebouw is gelegen aan de Beethovenstraat in Tiel. Het gebouw is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen naast het gebouw.

Bijbel/liedboek?

In onze kerkdiensten maken we gebruik van De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) en verschillende liedboeken. Deze boeken kunnen  geleend worden bij binnenkomst. Maar alle liederen worden ook via de beamer weergegeven op een groot scherm.

Vragen

Het kan zijn dat u vragen heeft over de gang van zaken tijdens onze dienst of andere vragen. Wij willen deze graag (vrijblijvend) beantwoorden. Neemt u daarom gerust contact met ons op.