Onze predikant

Ik ben Wouter van Veelen, getrouwd met Renate, trotse vader van Jolie (8), Thibaud (6) en Nine (4). Sinds juli 2017 ben ik met veel plezier predikant van de Magnificatkerk in Tiel. Eerder was ik predikant in Loenen aan de Vecht en Anduze (Frankrijk).

De Magnificatkerk is een groeiende, dynamische gemeente die bestaat uit mensen met heel diverse achtergronden. Wat ons samenbindt is onze liefde voor Jezus Christus en het verlangen om een kerk te zijn waarin verschillende generaties samen God groot maken.

Wat mij drijft als predikant is het goede nieuws over Jezus Christus. Door het offer van Jezus ben ik vergeven en bevrijd, ik mag leven onder Gods genade – hoe gaaf is dat! Die verbazingwekkende boodschap over Gods onverdiende liefde wil ik graag met anderen delen.

Waar word ik nog meer blij van? Van het rommelen in de tuin, het verzorgen van onze kippen, een goed glas wijn en een lekkere barbecue. En natuurlijk: met het gezin op vakantie naar Frankrijk!

Ben je op zoek naar een kerk? Heb je vragen over God of wil je meer weten over de Bijbel? Neem gerust contact met me op. Of kom eens langs in een van onze kerkdiensten. Je bent meer dan welkom.

woutervanveelen@gmail.com / 06-48212953